Browsing Nr. 1 by Author "Jusufi, Lindita"

Browsing Nr. 1 by Author "Jusufi, Lindita"

Sort by: Order: Results:

  • Jusufi, Lindita (Kolegji AAB, 2015)
    Shoqëria kosovare po përjeton një ndryshim të thellë social, i cili ndikon në ndryshimin e strukturës familjare, së bashku me këtë po ndryshon edhe institucioni i martesës. Tash martesa nuk është diçka e shenjtë dhe ...
  • Jusufi, Lindita (Kolegji AAB, 2015)
    Duke e parë rëndësinë e aplikimit dhe përkthimit në gjuhën e angleze, sidomos në vendet gjatë dhe mbas tranzicioneve, veçanërisht vendet në të cilat ndodhin ndryshime sociale e ekonomike, na bënë të mendojmë që edhe ...

Search DSpace


Browse

My Account