Browsing Nr. 01-2014 by Title

Browsing Nr. 01-2014 by Title

Sort by: Order: Results:

  • Ramaj, Antoneta (Kolegji AAB, 2014)
    Qëllimi i këtij studimi është që të tregojmë se si “puna krijuese” ose “produktet” e mësuesit ndikojnë drejtpërdrejt në performancën e nxënësit, te punët me shkrim. Nëpërmjet këtij studimi duam të tërheqim vëmendjen e të ...
  • Dushi, Orjeta (Kolegji AAB, 2014)
    Qëllimi i kërkimit është pasqyrimi i vlerave kuptimore të termave e të koncepteve gjenerative në sintaksën e gjuhës shqipe. Me futjen në përdorim të metodave përshkruese, krahasuese e shpjeguese si dhe shfrytëzimit të një ...

Search DSpace


Browse

My Account