Browsing Nr. 01-2009 by Title

Browsing Nr. 01-2009 by Title

Sort by: Order: Results:

  • Mustafa, Muhamet; Zogaj, Alban (Kolegji AAB, 2009)
    Ky punim trajton sfidat, politikat dhe mundësitë për ndërtimin e një ekonomie të shëndoshë në Kosovë, si një nga çështjet kryesore në periudhën pas statusore. Qëllimi i këtij punimi është të analizojë perspektivat për një ...
  • Zupančič, Rok (Kolegji AAB, 2009)
    Në këtë punim bëhet fjalë për teorinë e konceptit mbi parandalimin e një konflikti. Nëse politikanët kosovarë duan që vërtet ta stabilizojnë shtetin e ri, atëherë duhet të gjejnë zgjidhje dhe t’i marrin në konsideratë ...
  • Reçica, Fetah (Kolegji AAB, 2009)
    Rol të rëndësishëm për zhvillimin ekonomik të vendit ka përshtatja e ndryshimeve strukturale, e mundësive dhe e kushteve të zhvillimit të bazuara në kërkesat e tregut për produktet dhe shërbimet e realizuara. Zhvillimi i ...

Search DSpace


Browse

My Account