Browsing ICCMS 2016 - The second International Conference ICCMS on Communication and Media Studies by Subject "shtyp i shkruar"

Browsing ICCMS 2016 - The second International Conference ICCMS on Communication and Media Studies by Subject "shtyp i shkruar"

Sort by: Order: Results:

  • Gjergji, Bashkim (Kolegji AAB, 2016)
    Kur flitet për mediat lokale, mendoj se duhet mbajtur parasysh se çdo pretendim për nivelin dhe performancën e tyre aktuale në këtë treg të tronditur nga zhvillimet teknologjike duhet riparë në sfondin e ecurisë së ...

Search DSpace


Browse

My Account