Browsing Nr. 1 by Subject "prindër"

Browsing Nr. 1 by Subject "prindër"

Sort by: Order: Results:

  • Jusufi, Lindita (Kolegji AAB, 2015)
    Shoqëria kosovare po përjeton një ndryshim të thellë social, i cili ndikon në ndryshimin e strukturës familjare, së bashku me këtë po ndryshon edhe institucioni i martesës. Tash martesa nuk është diçka e shenjtë dhe ...

Search DSpace


Browse

My Account