Analiza e nevojave të nxënësve të shkollave të mesme teknike për anglishten për qëllime specifike

Show simple item record

dc.contributor.author Pllana Breznica, Albulena
dc.date.accessioned 2017-03-04T12:37:23Z
dc.date.available 2017-03-04T12:37:23Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.isbn 978-9951-494-62-5
dc.identifier.uri https://dspace.aab-edu.net/handle/123456789/315
dc.description.abstract Ky punim merret me konceptin e analizuar për nevojat e nxënësve në kontekstin e mësimit/zbatimit të gjuhës angleze për qëllime specifike në shkollat e mesme teknike të Kosovës. Kjo pasohet nga një vështrim i konceptit aktual të analizës së planprogrameve të gjuhës angleze dhe nevojave për përvetësimin e anglishtes për qëllime specifike. Analiza e nevojave të nxënësve para rrjedhës së gjuhës angleze për qëllime specifike, si dhe gjatë rrjedhës mund të rezultojë në një kurs që do të mirëpritet në mënyrën më të mire, për të përmbushur nevojat e nxënësve dhe në këtë mënyrë për të përgatitur ata për situatat reale që mund të hasin pas përfundimit të shkollës së mesme: punësimit ose për vazhdimin e studimeve në vend apo jashtë vendit, duke pasur parasysh zhvillimin marramendës të teknologjisë në këtë kohë të globalizmit. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher Kolegji AAB en_US
dc.subject anglisht për qëllime specifike en_US
dc.subject shkollat e mesme teknike en_US
dc.title Analiza e nevojave të nxënësve të shkollave të mesme teknike për anglishten për qëllime specifike en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account