Browsing Nr. 01-2016 by Author "LECAJ, Mentor"

Browsing Nr. 01-2016 by Author "LECAJ, Mentor"

Sort by: Order: Results:

  • LECAJ, Mentor (Kolegji AAB, 2016)
    Ky punim synon që me krahasimin e këtyre dy rasteve, të krijojë një pasqyrë të qartë të problematikës, të cilat paraqesin këto shtete për sigurinë rajonale dhe globale, si dhe zgjidhjen e tyre me mjete dhe instrumente ...

Search DSpace


Browse

My Account