Browsing Nr. 02-2015 by Author "Berisha, Ibrahim"

Browsing Nr. 02-2015 by Author "Berisha, Ibrahim"

Sort by: Order: Results:

  • Berisha, Ibrahim (Kolegji AAB, 2015)
    Punimi përqendrohet të analizojë normën rregulluese të medies në periudhën e tranzicionit medial,në një kontekst të specifikuar të marrëdhënieve publike, si dhe efektin etik dhe profesional të kësaj norme që ka të bëjë me ...

Search DSpace


Browse

My Account