Browsing Nr. 01-2014 by Subject "kënaqëshmëria"

Browsing Nr. 01-2014 by Subject "kënaqëshmëria"

Sort by: Order: Results:

  • Abdullahu, Lorik; Mullatahiri, Vjosa; Podvorica, Ganimete (Kolegji AAB, 2014)
    Qëllimi – Ky punim synon të identifikojë incidentet dominuese kritike dhe nxitësit kyçë që ndikojnë në përdorimin apo mospërdorimin e e-bankimit nga klientët afaristë. Metodologjia/Qasja – Hulumtimi aktual zbaton Teorinë ...

Search DSpace


Browse

My Account