Browsing Nr. 01-2013 by Subject "fusha gazetareske"

Browsing Nr. 01-2013 by Subject "fusha gazetareske"

Sort by: Order: Results:

  • Godole, Jonila (Kolegji AAB, 2013)
    Në dallim nga vendet e tjera të Lindjes, në Shqipëri pjesa më e madhe e gazetarëve të sistemit të vjetër që kishin operuar brenda normave dhe kornizës ideologjike në fuqi, u shtrënguan ta lënë profesionin menjëherë pas ...

Search DSpace


Browse

My Account