Browsing Nr. 01-2009 by Subject "privatizimi"

Browsing Nr. 01-2009 by Subject "privatizimi"

Sort by: Order: Results:

  • Reçica, Fetah (Kolegji AAB, 2009)
    Rol të rëndësishëm për zhvillimin ekonomik të vendit ka përshtatja e ndryshimeve strukturale, e mundësive dhe e kushteve të zhvillimit të bazuara në kërkesat e tregut për produktet dhe shërbimet e realizuara. Zhvillimi i ...

Search DSpace


Browse

My Account