Browsing by Author "Abrashi, Gazmend"

Browsing by Author "Abrashi, Gazmend"

Sort by: Order: Results:

 • Demiri, Naile; Abrashi, Gazmend (Kolegji AAB, 2016)
  Vështirësitë me të cilat përballen gazetarët e medieve lokale janë shumë më të mëdha, në krahasim me gazetarët të cilët punojnë në medien kombëtare apo edhe në ndërkombëtare. Ka shumë faktorë që e rëndojnë punën dhe ...
 • Doko, Mimoza; Abrashi, Gazmend (Kolegji AAB, 2015)
  The art of speaking on screen has attracted and continues to attract viewers, especially the young. The qualities of the speakers on the screen, similar to the qualities of an actor or a singer, are two folded: innate ...
 • Doko, Mimoza; Abrashi, Gazmend (Kolegji AAB, 2014)
  The television today has become one of the most powerful means of mass communication, it has become an everyday man’s need of our century. It directly affects human’s education, ethical and aesthetic formation. As a ...
 • Doko, Mimoza; Abrashi, Gazmend (Kolegji AAB, 2014)
  elevizioni sot është bërë një nga mjetet më të fuqishme të komunikimit masiv, është bërë një nevojë e përditshme e njeriut të shekullit tonë. Ai ndikon në mënyrë direkte në edukimin, formimin etik dhe estetik të njeriut. ...

Search DSpace

Browse

My Account