Browsing Nr. 1 by Subject "pasojat e shkurorëzimit"

Browsing Nr. 1 by Subject "pasojat e shkurorëzimit"

Sort by: Order: Results:

  • Shaqiri, Shqipe (Kolegji AAB, 2015)
    Shkaqet dhe pasojat e shkurorëzimeve në Komunën e Ferizajt kanë qenë objekt i studimit në këtë hulumtim. Është bërë identifikimi i faktorëve relevantë dhe shkaktarëve më të mëdhenj të shkurorëzimit në Komunën e Ferizajt ...

Search DSpace


Browse

My Account