Browsing Nr. 02-2009 by Subject "sporti kosovar"

Browsing Nr. 02-2009 by Subject "sporti kosovar"

Sort by: Order: Results:

  • Vehapi, Shemsedin; Salihu, Hazir; Ameti, Vullnet; Zeqa-Rexhepi, Valbona (Kolegji AAB, 2009)
    Nisur nga fakti që sporti paraqet vlerë kulturore dhe shpirtërore të çdo shoqërie dhe civilizimit njerëzor, dhe si i tillë kërkon një trajtim më të thellë dhe shumëdimensional të hulumtimit të faktorëve dhe fenomeneve të ...

Search DSpace


Browse

My Account