Sfidat e Kosovës për qëndrueshmëri ekonomike

Show simple item record

dc.contributor.author Mustafa, Muhamet
dc.contributor.author Zogaj, Alban
dc.date.accessioned 2017-03-03T08:48:20Z
dc.date.available 2017-03-03T08:48:20Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.issn 1848-4298
dc.identifier.uri https://dspace.aab-edu.net/handle/123456789/149
dc.description.abstract Ky punim trajton sfidat, politikat dhe mundësitë për ndërtimin e një ekonomie të shëndoshë në Kosovë, si një nga çështjet kryesore në periudhën pas statusore. Qëllimi i këtij punimi është të analizojë perspektivat për një zhvillim ekonomik të vazhdueshëm dhe të qëndrueshëm të Kosovës, si dhe t’i identifikojë politikat dhe veprimet të cilat duhet të miratohen nga Qeveria e Kosovës dhe aktorët e tjerë, me mbështetjen e komunitetit ndërkombëtar në Kosovë. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher Kolegji AAB en_US
dc.subject qëndrueshmëri ekonomike en_US
dc.subject zhvillim ekonomik en_US
dc.subject qëndrueshmëri en_US
dc.subject mosbalancim makroekonomik en_US
dc.subject reforma ekonomike en_US
dc.title Sfidat e Kosovës për qëndrueshmëri ekonomike en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account