Browsing Nr. 01-2009 by Author "Zbašnik-Senegačnik, Martina"

Browsing Nr. 01-2009 by Author "Zbašnik-Senegačnik, Martina"

Sort by: Order: Results:

  • Zbašnik-Senegačnik, Martina (Kolegji AAB, 2009)
    Energjia është një aspekt i rëndësishëm i ndërtesave. Ajo është përbërëse në materiale ndërtimore dhe e nevojshme për ndriçim dhe instalime elektrike, si dhe për ngrohje dhe ftohje. Sasia e energjisë e cila nevojitet për ...

Search DSpace


Browse

My Account