Browsing by Subject "paradigma"

Browsing by Subject "paradigma"

Sort by: Order: Results:

  • Abazi, Hajdin (Kolegji AAB, 2014)
    Objekt i kësaj trajtese do të jetë përpjekja për të gjetur një parim bazë të shkencës nga filozofë të ndryshëm të shkencës. Ato përpjekje rezultuan në risi por edhe në probleme të reja të perceptimit, qasjes dhe shpjegimit ...

Search DSpace

Browse

My Account