Browsing by Subject "bankë të dhënash"

Browsing by Subject "bankë të dhënash"

Sort by: Order: Results:

  • Pllana, Gani; Pllana, Sadete (Kolegji AAB, 2016)
    Lënda e gjerë dhe e pasur nga fushat e terminologjive të ndryshme teknike ka krijuar kushtet për hartimin e fjalorëve terminologjikë qysh nga vitet ’50 të shek. XX, ndonëse kjo veprimtari ka fillesa më të hershme. Për ...

Search DSpace

Browse

My Account