Browsing by Author "Zela Axhami, Loreta"

Browsing by Author "Zela Axhami, Loreta"

Sort by: Order: Results:

  • Zela Axhami, Loreta (Kolegji AAB, 2017)
    Për disa dekada televizioni komercial është mbështetur në reklamën tridhjetë sekondëshe si burimi kryesor i të ardhurave. Avancimi teknologjik krijoi kushtet që televizionet dhe reklamuesit të aplikonin strategji dhe modele ...
  • Zela Axhami, Loreta (Kolegji AAB, 2017)
    For several decades, commercial television was based on 30-second advertising as the main source of income. Technological advancement created conditions that televisions and advertisers to apply new strategies and models ...

Search DSpace

Browse

My Account