Browsing by Author "Zbašnik-Senegačnik, Martina"

Browsing by Author "Zbašnik-Senegačnik, Martina"

Sort by: Order: Results:

  • Zbašnik-Senegačnik, Martina (Kolegji AAB, 2009)
    Energjia është një aspekt i rëndësishëm i ndërtesave. Ajo është përbërëse në materiale ndërtimore dhe e nevojshme për ndriçim dhe instalime elektrike, si dhe për ngrohje dhe ftohje. Sasia e energjisë e cila nevojitet për ...
  • Zbašnik-Senegačnik, Martina (2009)
    Energy is an important aspect of buildings. It is stored in construction materials and required for lighting and electrical installations, as well as used for heating and cooling. The amount of energy required for all ...

Search DSpace

Browse

My Account