Browsing by Author "Ameti, Vullnet"

Browsing by Author "Ameti, Vullnet"

Sort by: Order: Results:

  • Vehapi, Shemsedin; Salihu, Hazir; Ameti, Vullnet; Zeqa-Rexhepi, Valbona (Kolegji AAB, 2009)
    Given the fact that sport represents a cultural and spiritual value of every society and human civilization, and as such it requires a deeper treatment and multidimensional research of factors and phenomena that are related ...
  • Vehapi, Shemsedin; Salihu, Hazir; Ameti, Vullnet; Zeqa-Rexhepi, Valbona (Kolegji AAB, 2009)
    Nisur nga fakti që sporti paraqet vlerë kulturore dhe shpirtërore të çdo shoqërie dhe civilizimit njerëzor, dhe si i tillë kërkon një trajtim më të thellë dhe shumëdimensional të hulumtimit të faktorëve dhe fenomeneve të ...

Search DSpace

Browse

My Account