Browsing by Author "Abdullahu, Lorik"

Browsing by Author "Abdullahu, Lorik"

Sort by: Order: Results:

  • Abdullahu, Lorik; Mullatahiri, Vjosa; Podvorica, Ganimete (Kolegji AAB, 2014)
    The Objective – This paper aims to identify the critical dominant incidents and key instigators that influence usage or lack of usage of e-banking by the business clients. Methodology/Approach – The research at hand ...
  • Abdullahu, Lorik; Mullatahiri, Vjosa; Podvorica, Ganimete (Kolegji AAB, 2014)
    Qëllimi – Ky punim synon të identifikojë incidentet dominuese kritike dhe nxitësit kyçë që ndikojnë në përdorimin apo mospërdorimin e e-bankimit nga klientët afaristë. Metodologjia/Qasja – Hulumtimi aktual zbaton Teorinë ...

Search DSpace

Browse

My Account