Browsing ICCMS 2016 - The second International Conference ICCMS on Communication and Media Studies by Subject "gjendje"

Browsing ICCMS 2016 - The second International Conference ICCMS on Communication and Media Studies by Subject "gjendje"

Sort by: Order: Results:

  • Tejeci-Murati, Hyrë (Kolegji AAB, 2016)
    Në Kosovë janë 82 radio dhe 21 televizione që kanë licencë deri në fund të vitit 2016. Katër radio dhe tre televizione kanë frekuencë nacionale; 14 radio dhe 12 televizione janë rajonale dhe 64 radio dhe gjashtë ...

Search DSpace


Browse

My Account