Browsing ICLLC 2016 - BOOK OF PROCEEDINGS by Subject "Yçkla-22"

Browsing ICLLC 2016 - BOOK OF PROCEEDINGS by Subject "Yçkla-22"

Sort by: Order: Results:

  • Neziri, Anita (Kolegji AAB, 2016)
    Koncepti i luftës është i gjerë. Ajo mund të përkufizohet në shumë rrafshe politike, filozfike, sociologjike dhe letrare. Edhe pse përcaktimi i luftës është mbrujtur dhe trajtuar nga shumë shkrimtarë në mbarë botën. Artikulli ...

Search DSpace


Browse

My Account