Browsing Nr. 02-2015 by Subject "burim"

Browsing Nr. 02-2015 by Subject "burim"

Sort by: Order: Results:

  • Bregu, Zylyftar (Kolegji AAB, 2015)
    Qëllimi i këtij punimi është vëzhgimi dhe analiza e gjeografisë së lajmeve në median e shkruar në Shqipëri. Gjashtë gazeta të përditshme të cilat përfaqësojnë katër tipe të ndryshme të medias së shkruar janë studiuar për ...

Search DSpace


Browse

My Account