Browsing Nr. 02-2015 by Subject "audience"

Browsing Nr. 02-2015 by Subject "audience"

Sort by: Order: Results:

  • Luku, Elvin (Kolegji AAB, 2015)
    Kur Phil Donahue prezantoi formatin The Phil Donahue Show, në 1967, në SHBA, që përmbysi komunikimin vertikal duke sjellë interaktivitet mes publikut dhe panelit në studio, kritikët e cilësuan atë si formatin modern të ...

Search DSpace


Browse

My Account