Browsing Nr. 02-2015 by Author "Tartari, Alban"

Browsing Nr. 02-2015 by Author "Tartari, Alban"

Sort by: Order: Results:

  • Tartari, Alban (Kolegji AAB, 2015)
    Ky punim do të përpiqet të fokusohet në punën dhe aktivitetin e mediave tradicionale turke në tre vende tërajonit tonë, Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Këto media ndërthurin dy aspekte të komunikimit mediatik: komunikimin ...

Search DSpace


Browse

My Account