Browsing Nr. 02-2015 by Author "Çela, Erlis"

Browsing Nr. 02-2015 by Author "Çela, Erlis"

Sort by: Order: Results:

  • Çela, Erlis (Kolegji AAB, 2015)
    Krijimi i portaleve të para informative në Shqipëri ka një histori relativisht të shkurtër që shkon disi më shumë se një dekadë. Mediat online janë një realitet i pamohueshëm aktualisht dhe krahas risive pozitive që kanë ...

Search DSpace


Browse

My Account