Browsing Nr. 01-2015 by Subject "zhvillimi ekonomik lokal"

Browsing Nr. 01-2015 by Subject "zhvillimi ekonomik lokal"

Sort by: Order: Results:

  • Rexhepi, Baki (Kolegji AAB, 2015)
    Integrimi global ekonomik si proces gjithnjë e më shumë po ka ndikim edhe në politikat nacionale të zhvillimit, ndaj si i tillë është jashtëzakonisht vështir që të kontrollohet me aplikimin e metodave dhe instrumenteve ...

Search DSpace


Browse

My Account