Browsing Nr. 01-2015 by Subject "reklamëdhënës"

Browsing Nr. 01-2015 by Subject "reklamëdhënës"

Sort by: Order: Results:

  • Çipuri, Ramadan (Kolegji AAB, 2015)
    Vetëcensura përbën një fenomen i cili në mënyra të ndryshme shoqëron jetën profesionale të çdo gazetari. Parë në mënyrën se si ajo ndikon, vetëcensura na shfaqet si diçka “e mirë” dhe “e keqe”. E mirë është kur ndikon në ...

Search DSpace


Browse

My Account