Browsing Nr. 01-2015 by Subject "identitet"

Browsing Nr. 01-2015 by Subject "identitet"

Sort by: Order: Results:

  • Sallova, Donik (Kolegji AAB, 2015)
    Me (ri)shpalljen e pavarësisë së Kosovës më 17 shkurt 2008 dhe themelimin e shtetit kosovar, në opinionin publik filluan të qarkullojnë ide se “meqë u krijua shteti i Kosovës, tani duhet të formohet edhe “kombi kosovar”, ...

Search DSpace


Browse

My Account