Browsing Nr. 02-2014 by Subject "kinema"

Browsing Nr. 02-2014 by Subject "kinema"

Sort by: Order: Results:

  • Doko, Mimoza; Abrashi, Gazmend (Kolegji AAB, 2014)
    elevizioni sot është bërë një nga mjetet më të fuqishme të komunikimit masiv, është bërë një nevojë e përditshme e njeriut të shekullit tonë. Ai ndikon në mënyrë direkte në edukimin, formimin etik dhe estetik të njeriut. ...

Search DSpace


Browse

My Account