Browsing Nr. 02-2014 by Subject "Identitet personal"

Browsing Nr. 02-2014 by Subject "Identitet personal"

Sort by: Order: Results:

  • Berisha, Ibrahim (Kolegji AAB, 2014)
    Identitetet personale edhe në Kosovë krijohen përmes ndikimit të përmbajtjeve të massmedies. Sistemet e madha dhe të shumëllojshme teknologjike-komunikuese kanë lehtësuar konvergjimin e marrëdhënieve personale dhe kolektive ...

Search DSpace


Browse

My Account