Browsing Nr. 01-2014 by Subject "konsumimi i alkoolit"

Browsing Nr. 01-2014 by Subject "konsumimi i alkoolit"

Sort by: Order: Results:

  • Arënliu, Aliriza; Haskuka, Mytaher; Kelmendi, Kaltrina; Llullaku, Njomza (Kolegji AAB, 2014)
    Hyrje: Qëllimi i këtij artikulli është të kuptuarit e faktorëve të rrezikut që lidhen me dhunën e vetë-raportuar proaktive dhe viktimizimin në mesin e nxënësve kosovarë të shkollave të mesme. Metodat: Të dhënat janë marrë ...

Search DSpace


Browse

My Account