Browsing Nr. 01-2014 by Subject "funksione paralele"

Browsing Nr. 01-2014 by Subject "funksione paralele"

Sort by: Order: Results:

  • Dushi, Orjeta (Kolegji AAB, 2014)
    Qëllimi i kërkimit është pasqyrimi i vlerave kuptimore të termave e të koncepteve gjenerative në sintaksën e gjuhës shqipe. Me futjen në përdorim të metodave përshkruese, krahasuese e shpjeguese si dhe shfrytëzimit të një ...

Search DSpace


Browse

My Account