Browsing Nr. 01-2014 by Subject "fotografia dritare"

Browsing Nr. 01-2014 by Subject "fotografia dritare"

Sort by: Order: Results:

  • Zguri, Rrapo (Kolegji AAB, 2014)
    Syri nuk gënjen. Aparatet fotografike bazohen në besnikërinë e syrit. Rrjedhimisht ato nuk gënjejnë (camera never lies – kamera nuk gënjen kurrë). Për vite e dekada me radhë fotografët e medies e kanë pasur si mburojë dhe ...

Search DSpace


Browse

My Account