Browsing Nr. 01-2013 by Subject "zhvillimi"

Browsing Nr. 01-2013 by Subject "zhvillimi"

Sort by: Order: Results:

  • Llunji, Venera (Kolegji AAB, 2013)
    Shekulli 21 kërkon përpjekje serioze në të rishikuarit, zgjerimin, dhe pranimin në tërësi të nocionit të arsimimit të të rriturve. Arsimimi i të rriturve duhet t‘i sigurojë secilit qasje në dije dhe mësimi gjatë gjithë ...

Search DSpace


Browse

My Account