Browsing Nr. 01-2013 by Author "Sallova, Donik"

Browsing Nr. 01-2013 by Author "Sallova, Donik"

Sort by: Order: Results:

  • Miftari, Vehbi; Sallova, Donik (Kolegji AAB, 2013)
    Objekt i këtij studimi është raporti i medies me audiencën në Shqipëri dhe në Kosovë. Më tej, ai synon t’i studiojë raportet e televizionit, si mjet i komunikimit masiv me opinionin publik, mbi të gjitha duke e veneruar ...

Search DSpace


Browse

My Account