Browsing Nr. 01-2012 by Author "Velaj, Olimbi"

Browsing Nr. 01-2012 by Author "Velaj, Olimbi"

Sort by: Order: Results:

  • Velaj, Olimbi (Kolegji AAB, 2012)
    Balada e murimit është një nga më të vjetrat dhe më të njohurat në folklorin shqiptar. Motivi i saj është sakrifikimi i një gruaje të re në themelet e një kalaje, të një ure, ose të një objekti tjetër të rëndësishëm për ...

Search DSpace


Browse

My Account