Browsing Nr. 01-2012 by Author "V.Hasani, Vjollca"

Browsing Nr. 01-2012 by Author "V.Hasani, Vjollca"

Sort by: Order: Results:

  • V.Hasani, Vjollca (Kolegji AAB, 2012)
    Globalizmi është bërë fjala më e përdorur në çdo kohë dhe në çdo kontekst, në diskurset ndërkombëtare zyrtare dhe jozyrtare në kontekstin e ndërvarësisë së ekonomisë dhe kombeve. Globalizimi ka evoluar me kalimin e ...

Search DSpace


Browse

My Account