Browsing Nr. 01-2012 by Author "Batalli, Mirlinda"

Browsing Nr. 01-2012 by Author "Batalli, Mirlinda"

Sort by: Order: Results:

  • Batalli, Mirlinda (Kolegji AAB, 2012)
    Reforma e administratës publike në Kosovë është një pjesë thelbësore e procesit të shtetndërtimit. Me reformën administrative qeveria synon të modernizojë administratën publike, për të forcuar kapacitetet e saj dhe për ...

Search DSpace


Browse

My Account