Browsing Nr. 01-2012 by Title

Browsing Nr. 01-2012 by Title

Sort by: Order: Results:

  • Dushi, Florian (Kolegji AAB, 2012)
    Kosova nuk ka ndonjë përvojë të theksuar sa i përket ndërtimit dhe funksionimit të institucioneve të pavarura shtetërore. Ndërtimi i pushtetit në Kosovë, i cili buron drejtpërdrejt nga vota e qytetarit, ndodhi vetëm pas ...

Search DSpace


Browse

My Account