Browsing Nr. 01-2012 by Title

Browsing Nr. 01-2012 by Title

Sort by: Order: Results:

  • Llunji, Venera (Kolegji AAB, 2012)
    Apologji e çështjes shqiptare e Masar Stavilecit[1] dhe Mosmarrëveshja e Kadaresë[2] janë dy vepra të shkruara në kohë, në rrethana dhe në hapësira të ndryshme, por të cilat përkojnë me njëra-tjetrën për shqetësimet e ...
  • Kryeziu, Refik (Kolegji AAB, 2012)
    Sistemi bankar në Republikën e Kosovës është i ri. Funksionimi i këtij sistemi filloi një vit mbas përfundimit të luftës. Mbase 90% të aseteve të bankave kryesisht janë të kapitalit të huaj. Përveç Bankës Qendrore ...
  • Dushi, Florian (Kolegji AAB, 2012)
    Kosova nuk ka ndonjë përvojë të theksuar sa i përket ndërtimit dhe funksionimit të institucioneve të pavarura shtetërore. Ndërtimi i pushtetit në Kosovë, i cili buron drejtpërdrejt nga vota e qytetarit, ndodhi vetëm pas ...

Search DSpace


Browse

My Account