Browsing Nr. 02-2009 by Subject "grup etnik"

Browsing Nr. 02-2009 by Subject "grup etnik"

Sort by: Order: Results:

  • Berisha, Ibrahim (Kolegji AAB, 2009)
    Në trajtimin e temës së identitetit shqiptar zotëroi qasja publicistike. Kjo qasje mbajti identitetin në një gjendje status quo-je, duke sforcuar standardin tradicional kulturor dhe social. Koncepti interpretues romantik, ...

Search DSpace


Browse

My Account