Browsing Nr. 02-2009 by Subject "gjinia mashkullore dhe femërore"

Browsing Nr. 02-2009 by Subject "gjinia mashkullore dhe femërore"

Sort by: Order: Results:

  • Žnidaršič Žagar, Sabina (Kolegji AAB, 2009)
    Punimi bën krahasimin e zhvillimeve demografike të Republikës së Sllovenisë dhe të Republikës së Kosovës gjatë dekadave të fundit. Qëllimi kryesor është që të ceken dallimet e rëndësishme dhe shkaqet e evolucionit të ...

Search DSpace


Browse

My Account