Browsing Nr. 02-2009 by Subject "Republika e Kosovës"

Browsing Nr. 02-2009 by Subject "Republika e Kosovës"

Sort by: Order: Results:

  • Žnidaršič Žagar, Sabina (Kolegji AAB, 2009)
    Punimi bën krahasimin e zhvillimeve demografike të Republikës së Sllovenisë dhe të Republikës së Kosovës gjatë dekadave të fundit. Qëllimi kryesor është që të ceken dallimet e rëndësishme dhe shkaqet e evolucionit të ...
  • Çeku, Ethem (Kolegji AAB, 2009)
    Bazuar në literaturën e shfrytëzuar si dhe në dokumentet e ndryshme arkivore, në këtë punim është paraqitur në dritën shkencore dhe historike Kosova në vitet 1960-1970 dhe qëndrimi i Shqipërisë rreth ngjarjeve në Kosovë ...

Search DSpace


Browse

My Account