Browsing Nr. 01-2009 by Subject "qëndrueshmëri"

Browsing Nr. 01-2009 by Subject "qëndrueshmëri"

Sort by: Order: Results:

  • Mustafa, Muhamet; Zogaj, Alban (Kolegji AAB, 2009)
    Ky punim trajton sfidat, politikat dhe mundësitë për ndërtimin e një ekonomie të shëndoshë në Kosovë, si një nga çështjet kryesore në periudhën pas statusore. Qëllimi i këtij punimi është të analizojë perspektivat për një ...

Search DSpace


Browse

My Account