Browsing Nr. 01-2009 by Subject "kontekstualiteti e tektualiteti i kritikës"

Browsing Nr. 01-2009 by Subject "kontekstualiteti e tektualiteti i kritikës"

Sort by: Order: Results:

  • Miftari, Vehbi (Kolegji AAB, 2009)
    Objekti i tekstit Kosova: Letërsia metatekstuale është kritika letrare e zhvilluar në Kosovë, si pjesë e kritikës letrare shqipe dhe, më tej, e letërsisë shqipe përgjithësisht. Prandaj, përcaktuesi ambiental “Kosovë” nuk ...

Search DSpace


Browse

My Account