Browsing Nr. 01-2008 by Subject "mediet e paqes"

Browsing Nr. 01-2008 by Subject "mediet e paqes"

Sort by: Order: Results:

  • Berisha, Ibrahim (Kolegji AAB, 2008)
    Nga ish-Jugosllavia, që filloi të shkatërrohej në vitin 1990, u krijuan shtatë shtete të reja. Shoqëritë e këtyre vendeve kaluan nëpër stade lufte dhe periudha postkonfliktuale. Mediet dhe gjuha publike e përdorur në to ...

Search DSpace


Browse

My Account