Browsing Nr. 01-2008 by Subject "këngët e punës"

Browsing Nr. 01-2008 by Subject "këngët e punës"

Sort by: Order: Results:

  • Sheholli, Bahtir (Kolegji AAB, 2008)
    Në këtë punim bëhet fjalë për elementet karakterizues të tradicionales dhe bashkëkohores në folklorin muzikor shqiptar. Theksohen format me elemente të traditës së vjetër muzikore që janë: këngët e punës, këngët e ciklit ...

Search DSpace


Browse

My Account